دوشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۳ - ۱۵:۵۶
همایش کتاب سال بانوان امیدآفرین است/ همه بخش‌های جامعةالزهرا(س) در برگزاری همایش سهیم هستند

حوزه/ مدیر جامعةالزهرا(س) با بیان اینکه همایش کتاب سال بانوان از جمله دستاوردهای جامعة الزهرا سلام‌الله‌علیها محسوب می‌شود که باید مورد توجه ویژه قرار گیرد، تصریح کرد: همه بخش‌های این مجموعه در برگزاری این همایش سهیم هستند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه، هفتاد و یکمین جلسه شورای جامعه با حضور مدیر جامعة الزهرا سلام‌الله‌علیها و معاونان و جمعی از مدیران این مؤسسه علمی حوزوی در سالن جلسات مدیریت برگزار شد.

سیده زهره برقعی، مدیر جامعة الزهرا سلام‌الله‌علیها در این جلسه، با اشاره به برگزاری چهارمین همایش کتاب سال بانوان، تصریح کرد: هرچند معاونت پژوهش جامعة الزهرا سلام‌الله‌علیها مجری همایش کتاب سال بانوان است، اما همه بخش‌ها در برگزاری آن سهیم هستند و باید مسئولیت داشته باشند.

مدیر جامعة الزهرا سلام‌الله‌علیها با بیان اینکه همایش کتاب سال بانوان یک کار ملی است، خاطرنشان کرد: این همایش قرار است به همایش بین المللی تبدیل شود و برای بانوان سراسر جهان، کتاب‌های نمونه ای عرضه کند.

برقعی با تصریح بر اینکه همایش کتاب سال بانوان، امیدآفرین است، عنوان کرد: امروز بانوان در سراسر جهان برای کسب معارف دینی بسیار تشنه و آماده‌اند.

وی تأکید کرد: برگزاری همایش کتاب سال بانوان از جمله دستاوردهای جامعة الزهرا سلام‌الله‌علیها محسوب می‌شود که باید مورد توجه ویژه قرار گیرد.

مدیر جامعة الزهرا سلام‌الله‌علیها در ادامه به ارائه گزارشی از سفر به تایلند و اندونزی و چهارمین گردهمایی منطقه ای دانش آموختگان در این دو کشور پرداخت.

ارسال ۸۶۶ اثر به دبیرخانه چهارمین همایش کتاب سال بانوان

در ابتدای این جلسه، سرکار خانم صدیقه شاکری معاون پژوهش جامعة الزهرا سلام‌الله‌علیها به ارائه گزارشی از چهارمین همایش کتاب سال بانوان پرداخت و اظهار داشت: مراسم اختتامیه این همایش ۶ آذر ۱۴۰۳ در جامعة الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار می‌شود.

معاون پژوهش جامعة الزهرا سلام‌الله‌علیها با بیان اینکه ۸۶۶ اثر به دبیرخانه همایش ارسال شده است، گفت: از این تعداد، ۳۱ اثر، مردود و در مجموع، ۸۳۵ اثر مورد ارزیابی قرار گرفت.

شاکری خاطرنشان کرد: در این دوره از همایش، تعداد آثار دریافت شده نسبت به سومین همایش، سه برابر ارتقا داشته است و از جهت کیفی هم شاهد ارتقای آثار بودیم.

وی با بیان اینکه آثار در سه بخش کتاب، رساله (سطح چهار و دکتری) و مقاله دریافت شدند، گفت: در بخش مقاله، ۳۸۶ اثر، در بخش رساله، ۵۵ اثر مجازی و ۳ اثر فیزیکی و در بخش کتاب ۳۸۱ کتاب به صورت فیزیکی و ۱۰ کتاب به صورت مجازی به دبیرخانه همایش رسیده است.

معاون پژوهش جامعة الزهرا سلام‌الله‌علیها در ادامه تصریح کرد: این دوره یک تفاوت با دوره‌های قبلی داشت، از جمله برگزاری پیش نشست‌های همایش کتاب سال بانوان بود که سه پیش نشست برگزار شد.

شاکری اضافه کرد: کارگاه «آموزش تبدیل پایان نامه به کتاب» نیز برای تشویق پژوهشگران و طلاب سطح سه و چهار برگزار شد.

انتهای پیام

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha